Starta upp en egen däckverkstad

När du ska starta upp en egen däckverkstad så behövs det både kapital och utrustning. Det ställs höga krav på lokalen och den utrustning som du har i en däckverkstad. Sedan ska du såklart inneha den kompetens som behövs för att kunna hjälpa kunder med deras däck. Det kostar en hel del att köpa in all utrustning och komma igång med verksamheten. Om du inte har allt kapital redan är ett alternativ att ansöka om ett företagslån. Du kan ansöka om företagslån https://krea.se/ som konkurrensutsätter flertalet banker och långivare för att du ska få det bästa erbjudandet.

Kolla ditt låneutrymme innan du ansöker om företagslån

 

Du kan på kolla upp vad du har för låneutrymme för ditt företag, vilket är bra. När du ska låna pengar är det bra att inte ansöka om mer än ditt låneutrymme. Om du gör det kan du få sämre villkor. Därför ska du kontrollera ditt låneutrymme innan du ansöker. Det som är bra med att ansöka om finansiering genom https://krea.se/ är att du säkerställer att du hittar rätt lösning för ditt företag och det är väldigt tidseffektivt.

Köp in bra utrustning direkt

När du ska starta en däckverkstad är det verkligen bra att satsa på kvalitativ och gedigen utrustning. Det kommer att spara dig tid och pengar i längden. För att kunna arbeta med bilar och däck behöver du ha en billyft. Det bästa är att ha en automatisk billyft. Du behöver även en rad olika verktyg för att kunna utföra uppdrag åt dina kunder. Det är en god idé att investera i bra verktyg. Se även till att köpa in rätt verktyg så att du kan göra allt du har tänkt. Ett tips är att du även satsar på bra förvaringslösningar för verktygen du köper. Det kommer ge ett bra intryck av verkstaden om du har ordning och reda men du kommer även lättare hitta de verktyg du behöver för stunden. Du behöver även en däckmaskin om din verkstad ska fokusera på däck. Med en däckmaskin kan du enkelt lossa och avlägsna själva däcket från fälgen eller tvärtom för att montera ihop dem.

Recommended Articles