Däckverkstäder

Det finns en mängd olika däckverkstäder utspridda i alla delar av landet. En däckverkstad kan hjälpa dig med mer än att bara byta däck. Om du exempelvis har problem med din hjulinställning på bilen kan de hjälpa dig. Om du behöver balansera dina hjul eller om du har köpt nya däck och behöver hjälp att slå om dem på dina nuvarande fälgar så kan du få hjälp på en däckverkstad.

Ta hjälp av en däckverkstad

När säsongen för byte till sommar- eller vinterdäck kommer så brukar normalt sett däckverkstäder ha fullt upp, beroende på väderleken. Så om du vill ta hjälp av en däckverkstad för byte av däck på din bil bör du vara ute i god tid för att reservera en plats. Ett däckbyte kostar i runda slängar 200-450 kronor beroende på vilken däckverkstad du vänder dig till.

Många byter däcken själva i hemmet eller på en gör-det-själv-verkstad, men alla har inte kunskapen, tiden eller möjligheten att göra det och då är det perfekt läge att vända sig till en bra däckverkstad för att få hjälp med däckbyte och eventuellt balansering av nya däck. Balansering av hjul är oftast inkluderad i priset.

Recommended Articles